Vahelduseks on hea teiste kokakunsti ka nautida ja seda ma sain kodus kuhjaga teha. Reede õhtul oli sinihallitusjuustu- ja ananassikastmega lõhe, laupäeva hommikul pannkoogid maasikatoormoosiga, õhtul indiapärane brolieriroog vms (kookospiim ja värgid; pluss seda saab ka Tartus teha, sest ei vaja ahju!). Pühapäeva hommikul tegi isa bruschetta'sid tomati ja kitsejuustuga ja õhtul oli veiselihahautis kitsejuustuga. Ühesõnaga päris hea oli :)
Eile käisime üle hulga aja jälle lasanjet söömas, oli hea nagu alati, aga kallimaks on läinud. Tuleb hakata ise tegema, kuigi ma nagunii ei oskaks teha nii head, nagu Itaalia köögis on.
Rohkem ma ei räägi midagi, sest ülejäänud õhtul ei olnud söögiga enam midagi pistmist, ainult joogiga :P
Üldiselt oleks mul aeg asjalikuks hakata, kuigi mööda ilma ringi konnata ja lihtsalt olla on ka tore.
Tuesday, October 9
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment