Monday, June 2

Lihapallid

Täna valmistasin lihapalle päikesekuivatatud tomatitega. Hakklihale lisasin ühe muna, veidi vett, hakitud küüslauku, soola, pipart, tšillimaitseainet ja veidi ka itaaliapärast hakklihamaitseainet. Päikesekuivatatud tomateid muidugi ka, kuigi neid oleks võinud isegi rohkem seal olla, võin tagantjärele öelda. Lihapallide nimetust need asjandused eriti ei väärinud, kuna nad olid pigem igatepidi lapergused kui ümmargused, aga no mõte oli vähemalt olemas :P Maitse oli ka väga hea, nii et mis sest kujust ikka nii väga. Juurde tegin spagette juustukastmega. Et seda rammusust natukenegi tasakaalsutada, olid lisandiks ka salatilehed. Ja jällegi pean ütlema, et üks inimene oli selt õhtusöögilt puudu.

Nädalavahetuse veetsin maal, kus oli nii-nii hea! Õhtul saun, suitsulest, täielik tuulevaikus ja muidu vaikus ööbikulaulu taustal, hommikul aga hommikusöök õunapuu all päikesepaistes :)

Tahaksin tegelikult veel midagi öelda, aga ma ei oska seda praegu sõnastada.

2 comments:

SiimB said...

muidugi olin ma puudu. sa ei kutsund ju! seekord...

ja see, mida sa veel öelda tahtsid, oligi vabandus oma käitumise pärast. sain aru. jäägu see viimaseks korraks!

Sun King said...

Ei, ma arvan, et selle, mis ütlemata jäi, teine pool oli viisakas ja siiras kutse tulla külla liha sööma, õlut jooma ja jalgpalli vaatama.